Remonttipaketit

Eri tasot

Eri kuntoisiin, hintaisiin ja kokoisiin asuntoihin sopii myyntiremontiksi eri tasoiset paketit. Lopullisen valinnan tekee toki ostaja, mutta sopiva paketti auttaa hahmottamaan kodin päivitystä mieleiseksi. Eri ostajilla on myös eri budjetit, joten lopullinen ratkaisu kustomoidaan ostajan mukaiseksi. Myynnin näkökulmasta johtuen värimaailma ja yksityiskohdat ovat neutraaleja ja mahdollisimman laajan kohdeyleisön makuun. Persoonallisia yksityiskohtia voidaan lisätä ostajan löydyttyä jatkoneuvottelujen yhteydessä.

Tärkeää on aina se, että ostaja voi muuttaa valmiiseen kotiin helpon kokonaisratkaisun avulla ja näin asunto löytää fiksusti ostajansa laajasta kysyjäkunnasta.

Facelift

Tämä taso sopii mainiosti peruskuntoiseen asuntoon, jossa kuitenkin tyyli on vanhahtava, käytön jäljet ovat paikoitellen silmiinpistävät tai yleisilme kaipaa muuten freesausta.

Tyypillinen sisältö:

Listojen uusinta, vinyylilattia keittiöön, keittiön ovien uusinta, liukuovien asentaminen, seinien maalaus, kph-kalusteiden päivitys.

Tyypillinen hintataso:

1h+k = 15.000€

2h+k= 23.000€

3h+k= 30.000€

Katso tästä esimerkkikohde

Basic

Basic tasossa on kysymys kattavasta sisäpinta- ja kalusteuudistuksesta. Myytävän asunnon pinnat ovat tyypillisesti yli 10 vuoden ikäisiä, edellisen vuosikymmenen tyyliä ja käyttömukavuutta voisi parantaa. Hyväkuntoisia kaapiston runkoja tai pintoja hyödynnetään.

Tyypillinen sisältö:

Kaikkien pintojen ja kalusteiden uusinta perushintaisilla tuotteilla. Vanha parketti voidaan hioa ja lakata, oven karmit jättää, hyväkuntoiset kaapistorungot hyödyntää uudelleen, saunan lauteet petsata.

Tyypillinen hintataso:

1h+k = 25.000€

2h+k = 35.000€

3h+k = 43.000€

4h+k = 50.000€

Katso tästä esimerkkikohde

DeLuxe

Deluxe sopii vaativaan makuun. Vanhaa ei jätetä, jos se ei erityisesti sovi talon henkeen. Ratkaisut edustavat laadullisesti markkinoiden valikoiman kärkipäätä, ja pakettiin suunnitellaan premium-yksityiskohtia. Sopii hyvin arvoalueille ja -taloihin.

Tyypillinen sisältö:

Yhtenäisen sisustuskokonaisuuden suunnittelu ja toteutus korkealaatuisilla tuotteilla. Tekniset ratkaisut korostavat käyttömukavuutta ja tunnetut design-tuotteet sopivat kalustukseen. 

Tyypillinen hintataso:

1h+k = 40.000€

2h+k = 55.000€

3h+k = 65.000€

4h+k= 75.000€

Katso tästä esimerkkikohde

Esimerkkejä virtuaaliremonteista - katso muutos!


Hyvällä maulla toteutettu virtuaaliremontti inspiroi uusia ostajia ja kasvattaa asiakaskuntaa Asunnon myynti-ilmoituksessa on täsmällinen avaimetkäteen - hinta remontin toteutukselle.


Rullassa ensimmäinen kuva on "ennen" ja seuraava on aina "jälkeen"