Osta unelmiesi asunto

Tutustu kohteisiin

Tutustu tällä sivulla myynnissä oleviin kohteisiimme. Ne ovat myynnissä suunniteltujen remonttien kera, mutta voit vapaasti vaikuttaa remontin lopputulokseen ja laajuuteen. Ota yhteyttä ja tule paikan päälle tutustumaan sopivaan huoneistoon ja keskustelemaan remonttivaihtoehdoista.

Tee tarjous

Tutustuttuasi sopivaan huoneistoon ja löydettyäsi siihen sopivan remonttikokonaisuuden välittäjämme kanssa voit tehdä ostotarjouksen kohteesta. Saat dokumentaation liittyen huoneistoon ja remonttiin. Teet yhden tarjouksen, joka sisältää haluamasi remontin ja asunnon velattoman hinnan.

Tee kaupat

Kun myyjätaho hyväksyy tekemäsi tarjouksen tai sinä saamasi vastatarjouksen, tehdään huoneistosta ja remontista erilliset kauppasopimukset. Myyjä vastaa huoneistosta ja remonttiliike Tähtiremontit Oy remontista. Remonttisopimuksen yhteydessä määritellään luovutuspäivä.

Remontointi

Remontti on avaimet käteen - remontti. Tähtiremontit Oy toteuttaa sovitun sisällön mukaisesti remontin sovittuun hintaan.

Ennen remontin aloitusta ja sen edetessä saat informaatiota kohteen etenemisestä.

Lopuksi muutat raikkaaseen uuteen kotiin!


Saksalan rauhaan

Kolme kilometriä Lahden keskustasta sijaitsee rauhallinen taloyhtiö. Putkiremontti on ohitettu jo tovi sitten. Kaksio sopisi mainiosti esimerkiksi seniorille muuttovalmiiksi remontoituna. Isolla parvekkeella kelpaa levähtää...

2h + k + parveke, 59m2

Tuomikatu 7A, LahtiLuonnon rauhassa Espoossa

Hyvin hoidetusta yhtiöstä päätyasunto, esimerkiksi perheelle?

Asunnon voi ostaa remonttipaketin kera. Tutustuthan seuraavasta linkistä:

https://www.etuovi.com/kohde/s72666?haku=M1815838811

Tornihaukantie, Espoo 5h+k