Myy huoneistosi remonttipaketin kanssa

Palvelun sisältö ja kulku

Huoneiston arviointi

LKV-pätevöitynyt kiinteistönvälittäjä tekee kohteeseen katselmuksen ja laatii hinta-arvion. Lisäksi kohteeseen suunnitellaan remonttipaketti, jonka kanssa huoneistoa voisi markkinoida. Remontti tehdään vasta kauppojen synnyttyä.


Tarjous

Kun ostotarjous tulee, välittäjä esittelee sen sinulle. Saat vapaasti päättää asunnon hinnasta, joka kuuluu sinulle. Välittäjä voi myös mahdollisesti neuvotella samalla myytävän remonttikokonaisuuden sisällöstä ja hinnasta. 

Toimeksiantosopimus

Toimeksiantosopimuksessa määritetään, kuten tavallista, velaton pyyntihinta, jonka sinä myyjänä saisit. Pyyntihinnan päälle lasketaan suunniteltu remonttipaketti, josta teetetään virtuaalikuvat ja tarkka sisältö. Näin asiakas saa tietää koko hinnan.


Hyväksytty tarjous ja kaupanteko

Kun hyväksyt tarjouksen, tehdään huoneistosta kaupat. Samassa yhteydessä Tähtiremontit Oy tekee asiakkaan kanssa remonttikokonaisuudesta oman kauppasopimuksen. Remontin osuuden vastuu jää Tähtiremontit Oy:lle. Saat kauppahinnan sovitulla tavalla ja myyt suoraan huoneiston ostajalle.

Esite ja markkinointi

Asunnosta laaditaan kohde-esite ja sitä markkinoidaan tavanomaisissa kanavissa. Pyyntihintaan sisältyy kuvien ja sisältöerittelyn mukainen remontti, jotka esitetään markkinoitaessa. Mahdollinen ostaja voi vaikuttaa remontin laajuuteen ja sisältöön.


Remontin toteutus

Huoneiston ostaja on suoraan sopimussuhteessa Tähtiremontit Oy:öön. Kauppasumma ja vastuukysymykset remontin osalta määräytyvät kyseisen sopimuksen perusteella. Tähtiremontit Oy toteuttaa remontin avaimetkäteen-periaatteella ja asiakas muuttaa huoneistoon kun remontti on valmis.

Myy rivitaloasuntosi Järvenpään Kyrölästä

Asiakkaamme etsii Järvenpään Kyrölästä 3-4mh + k rivitaloa.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

+358 449756604

Myyntitoimeksiannon kustannus sinulle alkaen 450€ sis. alv 24%, jos asunto saadaan kaupaksi remontin kanssa.

Jos kuitenkin päätät hyväksyä ostotarjouksen ilman remonttia, veloitetaan Sinulta lisäksi remontin suunnittelu- ja 3D-kuvien toteutuskulut alkaen 3500€ sis. alv 24%.

Jos asuntoasi ei saada kaupaksi mieleiseesi hintaan määräajassa, sinulle ei tule kuluja.