Edut

Varainsiirtovero vain asunnon hinnan osuudesta

Koska remontti tehdään vasta ostajan ostamaan asuntoon, varainsiirtoveroa ei remontin osuudesta tarvitse maksaa.

Remontti on kotitalousvähen-nyskelpoinen

Jos ostaja osti kohteen omaksi kodikseen, remontin työn osuudesta voi vähentää kotitalousvähennyksen. Jopa molemmat puolisot ja jopa kahdelle eri vuodelle.

Paketoitu konseptimme tavoittaa uuden yleisön

Koska konseptimme tarjoaa valmiin, hyvännäköisen ja freesin huoneiston ostettavaksi, se tavoittaa valtavasti laajemman yleisön. Asuntosi on vaihtoehto jopa uudelle.

Helppo kokonaispalvelu

Käytännössä kuka vain voi ostaa huoneistosi, sillä remontin kokonaishallinta jää Tähtiremontit Oy:n kokeneisiin käsiin. Ei paperisotaa, kilpailutusta, työnjohtoa, LVIS-töiden hankintaa... Vain muutto uuteen kotiin!

Osapuolten riskit pienenevät

Kun asunnon huonoimmat kohdat remontoidaan, myyjän riskit viallisista pinnoista jäävät pois. Samoin on ostajan laita huonoimpien kohtien suhteen

Läpinäkyvä palvelu

Remontin sisältö ja hinnoittelu on etukäteen sovittu. Ennen remontin alkua ostaja saa sopia käytännön yksityiskohdista ja remontin aikana hän saa kuvia ja informaatiota sen etenemisestä.

Edullinen välityspalkkio

Koska me saamme välittäjänä osan palkkiostamme remonttiliikkeeltä, voimme tarjota asunnonvälitystä huokeaan hintaan 450€-1950€ sis. alv 24%.

Kustomoitavissa oleva remontti

Koska remontti toteutetaan aina vasta kun kohde on myyty, asukas voi valita Tähtiremontit Oy:n kattavasta valikoimasta haluamansa näköisen ja -laatuisen toteutuksen.